באמת שמדגדג לי להיכנס אליו.
18% ריבית זה המון. יש למשהו חוות דעת?? הרי קשה לתפוש שדנקנר ילך לתספורת.
אשמח לחוו"ד לפני שאני אכנס...
תודה,
אבי
Printable View
באמת שמדגדג לי להיכנס אליו.
18% ריבית זה המון. יש למשהו חוות דעת?? הרי קשה לתפוש שדנקנר ילך לתספורת.
אשמח לחוו"ד לפני שאני אכנס...
תודה,
אבי
אמת שהתשואה מדהימה אבל ישנו סיכון לא קטן באגח זה. לדעתי ישנם בשוק אגחים הנותנים תשואה דו סיפרתית והסיכון בהם קטן יותר.
אני מבין את ההיגיון שאומר מה הקשר בין שרברב לתספורות אבל נוחי הוא כלבויניק.ציטוט:
פורסם במקור על ידי aviisr
ידידי,
לבקש חוו"ד על נוחילנד, ביום בו הודיעו חברות הקבוצה לבורסה על התעלול החשבונאי בדמות התקן IFRS 9 ויישומו הקרוב, הינו "הרמה להנחתה".
אוי לנו ליום האומלל הזה בו הידרדר שוק ההון לתהומות מהן יתקשה להתאושש. ואין פוצה פה, ואין מוסדי (בינתיים) שיגן על החוסכים, ואין (בינתיים) רגולטור עם שיניים בשכונה וכל דאלים גבר.
אנא, הימנעו מהשקעה "קורצת" בניירות נוחילנד פן תצטרפו בדמעות גדולות לגב' כהן מחדרה ולשאר חבריה שימתינו, לשווא, להחזר כספם מחברות נוחילנד חסרות כל לאחר הדיבדנדים שירוקנו את הקופה.
ראו - הוזהרתם!!!
בברכה,
אודי
ציטוט:
פורסם במקור על ידי gimani
אתה יכול לשתף בדוגמאות?
אדמה אגח אציטוט:
גלובל כנפיים אגח א
חלל תקשורת אגח יא
נורסטאר אגח ח
סאני אגח א
כמובן שאין זה אומר שאני ממליץ לרכוש את האגחים הללו, פשוט מספר דוגמאות (ויש עוד) של אגחים בתשואה דו סיפרתית שעדיפים לדעתי על אי.די.בי.
אני דווקא בעד אידיבי בכלל ובתשואה הנוכחית של אגחי"ם ג'ד'ז' בפרט. מדובר בתאגיד המורכב מחברות טובות ומניבות רבות, ניתן לבדוק את הסינרגיה ביניהן, וגם לאחר מכירת חלק מהאחזקות לפי הדרישה של הרגולטור, עדיין מדובר בחברות טובות לדעתי, ואין לי ספק לפחות לגבי האגחי"ם הקצרים של אידיבי שהם יעמדו בתשלומי הקרן והקופונים במועד.
כמובן שיש סיכון כמו בכל השקעה כיום, אבל בכנות, תסתכלו על האגח"ים הקונצרנים צמודי המדד, ותגידו לי למי הם שייכים?.. ל3-4 טייקונים. אין מה לעשות לדעתי, אם אנחנו רוצים עדיין להשקיע בתחום האג"ח הקונצרני, אנחנו צריכים לקחת סיכון מול הסיכוי להניב יותר מהריבית האפסית של המקמים ובוודאי הפקמים. כך שמבין הטייקונים עדיין דנקנר ופישמן מבחינתי נהנים מהספק... :roll:
אין המלצה כמובן על כל ניר כזה או אחר.
בהצלחה לכולם.
מולטי ידידי,
מאחל לך הרבה הצלחה עם נוחילנד ופישמן.
יחד עם זאת יש לי הצעה קוסמת: במקום להלוות כסף לנוחילנד כדי שיהמר ויקנה את קרדיט סוויס, אתה יכול להמר ולקנות ישירות את המניה. אני מניח כי בבנק שלך ידעו איך לבצע פעולה פשוטה זאת. אנא זכור, את הרווחים מההימור על קרדיט סוויס, נוחילנד ימשוך כדיבדנד ומקסימום יחזיר לך את ההלואה שהענקת לו.
בנוסף, האם אתה יודע כי פישמן מסתובב בימים אלו בין המוסדיים השונים בניסיון לגייס כסף (כנראה כדי לבצע ארביטראז - לגייס בנמוך ולקנות חזרה את האג"חים הישנים בתשואה הגבוהה) ולעיתים הוא יוצא אבל וחפוי ראש!!
בברכה,
אודי
לפני יומיים החלטתי לקנות את האג"ח חרף האזהרות כאן.
אני שמח שהתחושת בטן שלי לא הכזיבה. כבר 4%. אני מעריך שלאג"ח יהיה עוד עלייה של 2%. הוא כל כך זול שזה מושך אפילו בזמנים כאלה.
היום עולה לפחות עוד 6 ובעקבות מכירת כלל תעשיות בטח יעלה עוד.ציטוט:
הצלחות לכולם
ראה הודעתי מה19.12.11 .... שמח שאתה מורווח. בהצלחה לכולם :d