חייבים לעורר את הפורום, יש כאן הרבה אנשים טובים, דיעות...
שונות וניתוחים מענינים שרק מפרים את המחשבה ושיקולי ההשקעה. ובכלל דיון והפרייה הדדית תמיד תורמים בוודאי בתחום ההשקעות.
האמור לעיל אינו בא חלילה לפגוע באלון היקר שכניראה די עסוק, אלא נועד לנסות לשמר ולשמור על האתר ה"אאוט סיידר" לכאורה.
אישית די נימאס לי לקרוא אתרי כלכלה כמו "ביזפורטל" שנידמה לי שיותר מחקים או ניזונים מאתרי כלכלה אחרים לחדשות שלהם. כמעט תמיד אני מוצא "כותרות" די דומות ולעיתים זהות לגלובס. לא יודע מי מעתיק ממי ,והאם מדובר "סתם" בצירוף מקרים, לא סובל את שניהם למען האמת. ואגב חברות/חברים יש איזה אתר שנותן במבט אחד את כל המידע הרלבנטי לנו המשקיעים באג"ח בלי לטזז אותנו ל3 - 4 מסכים כמו ביזפורטל( לא נותן את הפארי וזמני התשלום במסך אחד), או כמו גלובס שלא נותן לנו במבט מועדי תשלום לפי יום האקס ,די מעצבן כשאתה סורק כל יום לא מעט אגח"ים קונצרנים ולמעשה מעין "סוחר יומי", וצריך לעבור כמה אתרים לקבל מידע בסיסי, אשמח להמלצה על פתרון לנדודי המידע כדי להשיג מידע מלא ונוח לצפייה..
ולענייננו, יש לי רעיון אשמח לדעתכם. אולי בכל שבוע נמנה "תורן לניהול הפורום" דהיינו מישהו או מישהי , שייזום פעילות בפורום, יעלה אגח"ים לדיון, ניתוחים, ויעורר דיון סביב כל נושא הקשור לפורום? אולי אפשר לשלב גם צאט (לא בקיא אם ניתן באופן חופשי להיכנס לצאט כל יום). חייבים לעורר את הפורום הניכבד הזה , אחרת ניאלץ לנדוד לכל מיני בלוגים של מנדי ואחרים (כבודם במקומם אבל...),כמובן רצוי ונישמח שאלון היקר ישוב אלינו לעיתים קרובות יותר. 8-)
מה דעתכם?... :?:
Re: חייבים לעורר את הפורום, יש כאן הרבה אנשים טובים, דיעות...
מולטי ידידי,
הנה אי.די. תשובה דואג לעורר לנו את הפורום.
גם בקפיטליזם החזירי של היום, הייתי אומר, שהצעתו הינה לעג לרש. הוי למוסדיים לקבל הצעה עלובה זאת.
ספיחס של עשרות אחוזים לטייקון הגז הגדול. החוצפן עוד העז לרוץ לכנסת ולהתחנן על נפשו.
אישית אני מחזיק את אג"ח ה' (אתה זוכר מה השער שאני מעדיף לקנות גויות...) כך שלי זה פחות נוגע, מכסימום ארויח קצת פחות.
הכי מעניין אותי זה לשכור את פרופ' ברנע מטעם הנושים (אל דאגה, הוא לא ירגיש ניגוד עניינים) ולשמוע את דעתו האמיתית על ההסדר שהציע.
בקיצור, רציתם קפיטליזם - קיבלתם חזיר.
שבוע טוב,
אודי
molty ערב טוב ,
למה שלא תרים את הכפפה ותתחיל לבצע בפועל את מה שהצעת ?
אתה נשמע לי כמו מישהו שיודע ומבין היטב את מה שהוא עושה ..
בכל מקרה אני מסכים לדעתך שיש תרדמת מוחלטת בפורום הנוכחי , אני בעבר הייתי מרבה להיכנס ולכתוב וכיום איני נכנס כמעט אפילו להסתכל פה...
המשך ערב טוב ,
לברון
ציטוט:
פורסם במקור על ידי molty
"תורן לניהול הפורום"
רעיון נחמד אבל לא נראה לי שהוא יעמוד במבחן הזמן. בסופו של דבר הפעילות בפורום תלוייה במנהל שלה וכשאנשים מפסיקים לקבל תשובות הם מפסיקים לשאול שאלות וככה הפורום מת. בתור אחד שפעם היה מאוד פעיל פה והיום בקושי נכנס לבדוק עצוב לי קצת על ניוון הפורום אבל לדעתי מי שאמור "להרים את הכפפה" הוא שחקן מעוף. בין אם זה יהיה אלון או מישהו אחר צריך אדם מקצועי עם זמן להשקיע בניהול הפורום.
מסכים איתך, אבל בינתיים כדי לשמור בכל זאת על הגחלת, וחשוב לזכור כי לדעתי לפחות, מי שעושה את הפורום הם חברי/ות הפורום..
ציינתי כמובן שאשמח אם אלון ימצא זמן וישוב אלינו, אבל הבורסה לא מחכה לאף אחד כידוע... :roll:
היי, עדיין פה ועדיין עונה על שאלות.
מפרסם או נכון יותר לא מפרסם דעות כמו פעם בגלל מצב השוק (כפי שנכתב) - נכון המחירים טובים, אך בתנודתיות ובאפשרות לירידות נוספות לא יהיה זה אחראי לפרסם "המלצה" על נייר שכן למרות שהמחיר טוב רבים עוד ירדו לפני שיעלו.
גם גל עליות כזה או אחר כרגע רק מייצג תיקון ולא מגמה (לדעתי כמובן) וכאשר יש באופק חדשות "רעות" מכיוון אירופה וחוסר וודאות גדול מצד ארה"ב (וגם בישראל) - אני מעדיף שלא לפרסם אותם שכן ירידה של 5-10% במחיר של נייר אפשרית ואז אנשים מרגישים כי "רימו אותם", זה שבעוד מספר חודשים יהיה מחיר טוב יותר לא מעניין אותם - ואז אנשים מוכרים בהפסד (וחבל).
בכל מקרה מתנהל צאט ביום ראשון (גם היום יהיה) בשעה 20:00.