בדגש על מח"מ קצר? אשמח אם לך ו/או לחברי הפורום יהיו הצעות רכש לאגח"ים ספציפים, אני חושב שכבר זמן רב יש ציפיה בפורום לציין אגח"ים ,כמובן מבלי שיהיה בכך משום המלצה או התחייבות כלשהיא לתשואה למען הסר ספק..
Printable View
בדגש על מח"מ קצר? אשמח אם לך ו/או לחברי הפורום יהיו הצעות רכש לאגח"ים ספציפים, אני חושב שכבר זמן רב יש ציפיה בפורום לציין אגח"ים ,כמובן מבלי שיהיה בכך משום המלצה או התחייבות כלשהיא לתשואה למען הסר ספק..
אני לא רוצה למנות ניירות ברשימה ספציפית, אך ניתן לעבור על הפורום ולהבין את תגובתי לגבי כל נייר ונייר...
כמו כן לא החזור על הדברים, אך התייחסתי לגבי כדאיות השקעה, כיצד אני מתכוון לעשות זאת ומתי (אחרי החגים במנות קטנות בתחילה על מול ניירות של חברות בעלות נכסים ותזרים מזומנים בעדיפות למחמ קצר), אך ממליץ לחזור ולקרוא את הפירוט המלא במקומות השונים.
אני יודע שזה יכול להשמע משונה - למה לא לרכז הכל במקום אחד... אז יש לזה שתי סיבות:
(1) אני מעוניין כי מי שרוצה לדעת יצטרך לעבור על חלקים שונים ולצרף את הפאזל - ודרך זה ללמוד.
(2) כאשר עושים רשימה יש לאנשים תכונה ללכת כעיוורים ולא להבין מה, איך ולמה (כמו גם מה הסיכונים).
מי שרוצה לדעת צריך להשקיע מעט זמן ולנבור בפוסטים השונים... ברגע שרואים את התמונה המלאה אני מאמין כי מגיעים לתובנות...
תודה אלון,
אני בכל מקרה התחלתי לרכוש אגחי"ם עם המאפיינים שציינתי בהדרגה מאמצע ספטמבר, ובפוזיציה של רכישה סלקטיבית מאז.
molty,
אבל אני מקווה שאתה לא נוגע בזיסר עד הודעה חדשה.
בוא נסכם שנקנה מנה כשיגיע לשער של 25 אג'!!!
כנ"ל לגבי פלאזה וכל הבנים והבנות...
חג שמח,
אודי
חס וחלילה אודי.. מי שניכווה מאלביט, פטרוכימיים,אמפל(מזל שלא).. ברותחין, ניזהר בצוננין...):
רכישה של אגחי"ם סולידיים, גם מקבוצת דנקנר אי די בי דסק"ש, ועוד כמה בסגנון, לטווח קצר יחסית, מסתפק ב5% בממוצע + מירווחים מהפארי של 5-10 נקודות.. פיזור רחב במידת האפשר, בינתיים לא רע נקווה שימשיך.
תודה אודי בכל מקרה על האזהרה... :roll:
אין בכך המלצה כלשהיא כמובן...