-
מפת הפוזיציות
לי קשה להבין את השחקנים.
נראה שכל פקיעה מתחת ל-1190 תסב להם נזק לא קטן
אנחנו כבר ב-1155 ולא רואים סגירת פוטים מסיבית.
פתיחת מעט קולים ב-1200 לא מהווה משקל מספיק לכמות הפוטים.
ראינו גם בחודשים קודמים שהסבלנות השתלמה להם.
הפעם זה נראה לא טוב.
או שאני קורא לא טוב את המפה.
מה דעתכם?
הייתי שמח לשמוע את דעת שחקן.
-
Re: מפת הפוזיציות
מה אתה רוצה שיעשו אם התפתחה פניקה ומפולת בכל העולם?
שינסו לעצור בעצמם את הכל?
שחקן אמר לנו כבר לא פעם אחת, שלשחקנים אין כח לזה, ולא צריך לייחס להם מה שאין להם
אין להם את היכולת לעצור גל מימושים רציני של קרנות ותיקי השקעות
יתכן ויחכו עד יעבור זעם ואז ינסו להקטין נזקים
-
לדעתי יש מספיק זמן עד לפקיעה כדי לראות תיקון מעלה ולכן עדיין אין סגירה מסיבית של פוטים. כמובן שהירידות יכולות להחריף גם ולכן ממשיכים כל הזמן בכתיבות קולים כדי לנצל את הסטייה.
תיקון כלשהו השבוע למעלה ייתן הרבה אויר כדי לסדר ידיים.
-
מפת הפוזיציות מטעה. מה שאתה רואה היום זה לפני המפולת של אתמול בלילה בארה"ב. מה שצריך לבדוק החל מיום שני זה השינויים. האם אכן סוגרים פוטים וכותבים קולים. בנוסף, יש עוד 3 שבועות לפקיעה. כמובן שאסור לסמוך על מזל. דרך אגב, בדקות אלה השתנתה המגמה של ה"המדדים האמריקאים העתיד בערך ממינוס אחד לפלוס אחד, היות והאבטלה ירדה מ9.2% ל9.1% וגם מספר המועסקים 137000גבוה מהצפוי. כרגע המגמה נראית חיובית . זה לא אומר דבר עד סגירת המסחר ב 2300 לפי שעון ישראל. אם המגמה תהיה חיובית ברורה, כלומר לפחות אחוז או אחוז וחצי יש להניח שהמפולת בישראל ובעולם תיפסק.
לנו אין מה לעשות. נשב נחכה ונראה
בינתיים אאחל לך ולכל קוראי האתר
שבת שלום
דוד אריאל
ירושלים
-
שלום דוד
לא הספקת לכתוב את מה שכתבת ובאה הורדת הדרוג של ארה"ב ועלולה לטרוף את הקלפים
הולך להיות מענין
-
שבת שלום לכולם
אתמול כשכתבתי עוד לא הורידו את דירוג האשראי לארה"ב
קרח צפוני כמובן צודק. המצב הבוקר נהיה הרבה יותר חמור ותהיה התדרדרות בכל העולם במניות וגם באג"חים שכמובן ישפיע על הבורסה בתל אביב מחר
אפילו לא רוצה לכתוב בכמה אני חושב שתהיינה נפילות מחר. לא זו בלבד, אלא אינני רואה התאוששות בזמן הקרוב וכל מפת הפוזיציות משקפת עבר רחוק לא אקטואלי
צריך יהיה לעקוב לאחר ההתייצבות מה יכתבו השחקנים הגדולים החל ממחר ואילך. כמובן שגם להם אין כוח, בוודאי לא נגד דירוג אשראי בארה"ב
חודש גרוע והלוואי ואתבדה
מאחל לכולם שבוע טוב
דוד אריאל
ירושלים