-
חוזר בי!
שלום חברים!
ראשית תודה לכל המתקשרים הרבים שהתקשרו וביקשו שאתעלם.
שנית תודה לכל מי שחושב שזה עינין שולי . שאין לעסוק בו ולנהל עליו שיחה מאחר וזה עינין פרטי.
אבל חברים מכל דבר האדם למד אפילו מדברים שנקראים בדרכו .
מתוך כעס ועלבון למדתי להכיר טוב יותר את משמיצי למדתי מי חבר אמיתי למי אני חשוב יותר ולמי חשוב פחות זה כמו להיות זבוב על קיר בחדר של שליט זה כמו למות ולראות איך יתנהגו לאחר המוות .
זה נתן לי כלים חדשים להתמודדות והבנה עמוקה של הדברים החיוביים והשלילים.
והכי חשוב חברים כשיש בעיה זה להכיר את הבעיה על כל רבדיה ועומקה ,כי לפעמים הבעיה היא
באמת
שולית ואסור ליחס לה זמן חשוב בכל זאת החיים קצרים והמלאכה מרובה.
והכי תודה לשחקן שהחליט לא לוותר עלי בדרכו ואפילו מצא עבורי אבחון לבעיה ואם הוא שעמד מהצד והבחין במתרחש החליט שלא להתערב אלא להאיר את עיני בסופו של התהליך רק בגלל זה לא אתן למשמיצי להנות למה מי שמכיר יודע מה התרומה.
כי אין טעם לתת פרס למשמיצים ולגרום לסבל לאוהבים
-
Re: חוזר בי!
מנחם שבת שלום
קודם כל אני שמח שהחלטת לחזור.
באמת.
ולמה?
אני לא התייחסתי לכל ענין העזיבה. לא כתבתי מילה לא לשלילה ולא טובה. פשוט נמאס לי כבר מכל ההתרחשות הזו, שלצערי קורית יותר מדי באתר , לאחרונה.
אני מצהיר בזאת שלא הרווחתי מעצותיך אפילו שקל אחד. לא זה מה שחשוב. חשוב, הדברים שאמרת כשהייה לך מה לומר, העיקר זה אלה שכן הרויחו, העיקר זה החברות
ייצגת דיעה עצמאית וקו שונה, וזה חשוב לאתר. מי שהרויח בזכותך - שיבושם לו. מברוק. אבל גם מי שלא, מותר לו להעריך את תרומתך בקיום דיון עניני באתר, במידע שאינו זמין לכל אחד.
באוירה הטובה לה תרמת, בהכוונה שניתנה מידי בוקר.
בקיצור, גם אני חושב שאתה חשוב לאתר, ושמח שאתה פה.
אמשיך וטעקוב בענין אחרי דבריך, ומה אעשה איתם - זה כבר עניני שלי, ובכל מקרה אני מודה לך מראש על אמירתם.
מנחם, אני מאחל לך בריאות והצלחה בכל, ושנמשיך לשמוע אותך ולהחכים ממה שיש לך לומר.
תודה, חבר.
-
ברוך שובך ! טוב שיש אנשים כמוך באתרר :)
-
שלום מנחם.
שמח ומברך על החלטתך. אני בטוח שרבים עוד יתרמו ממך, ואין לי ספק שנוכחותך
באתר גם בפן המקצועי וגם הפן החברי, היא מאבני היסוד עליהן מושתת האתר.
שבוע טוב.
-
מנחם היקר , החבר , והחביב , ברוך שובך !!!!!
אני שמח שאתה איתנו ואתה כמו חומר בערה לאש , כאן צריכים תמיד חום ואהבה , בלי האש זה לא ייקרה , תודה חמוד , ותמשיך להיות כמו שאתה , אמסלם שמעון :d :P
-
צדיק כתמר יפרח
אתעלם*
[left:1zlg0zpe]ארז[/left:1zlg0zpe]
-
ארז, למה*******????????????