הרהורים על בטן מלאה..............במטעמים
(00:37) mamani9:והאם נעמו לכם הדגים הממולאים / החזרת, החרוסת ושאר המטעמים / אטריות הביצים, הקניידלך הנימוחים / צלי הבקר והשוקיים המעולים / המרק הצח, האורז המעוטר / בבצל מקורמל עם צנוברים וצימוקים / האם העוגות הכשרות למהדרין / שוקולד ותפוחים ושרבט שקדים / שמילאו את פיכם בטעם מדהים / כצפיחית בדבש לאוהבי המתוקים / הלילה הזה נתתם דרור לתיאבונכם / בשם המסורת, החג ולהיטות חיככם / אז מה הםו עוד קילו אחד או שניים / לעומת מטעמי החג, הנבלעים בין השיניים / אחד חכם- שומר על הגזרה / אחד רשע- טוחן בלי הכרה / אחד תם- מצטנע וממעיט / ושאינו יודע לשאול- יודע להשחית /
(00:40) mamani9:והעיקר שכל אחד מארבעת הבנים / יצא ידי חובתו, כבשאר החגים / וכולם שבעו, שמחו ונהנו, / וכל קערות המזון, ריקות נשארו / לשמחת לב הטבחיות, שעמלו וטרחו / שכל המוזמנים, שבעים ומאושרים יצאו / .
(00:45) mamani9:וכי זה חזונה של כל שפית וטבחת / שיצליח התבשיל, שלא תקדיח הקלחת / שכל הסועדים את השפתיים, ילקקו / וכאות תודה שפע ברכות יאמרו, / ושגם בחג הבא עליהן לטובה, / יהנו הסועדים, באותה העוצמה /
(00:52) mamani9:וומאם לבת, ומחמה לכלה / עובר המתכון הסודי בירושה / למען יאריכון ימיו של התבשיל / וימשיך לגרום הרבה נחת, פנים להצהיל / משחר ההיסטוריה , כך עובדים הדברים / ומי הכי נהנה בסוף---נכון !!! הגברים /
חג שמח. אילנה.
Re: הרהורים על בטן מלאה..............במטעמים
אילנה יקירתי, שפית המילים המתוקות
יש להגדה המשך והוא לא ידוע לכולם הוא סודי...הוא עובר מאם לבת בין בנות ישראל השוות והשוות יותר....
למול 4 הבנים יש 4 בנות:
:
זו שאינה יודעת לשאול
לא שואלת רוצה לטעום? טעים לך? חסר משהו?
היא רק עונה ממממ טעים זה נפלא .לא חסר דבר...
התמימה
שואלת את האיש שלה במטבח
אתה מסתדר? צריך עזרה?
אהה סורי...יש לי תור לספא...
המרשעת
שואלת זה הכל? מה לא הספקת? 50 אורחים זה לא יותר מדי..
רק אל תשכח להוריד את הפח....
החכמה
מורחת שכבה אחרונה של ליפסטיק מפזרת ענן בושם מפתה מישרת את השמלה החדשה
ונכנסת בצעד קליל למטבח
אתה נפלא יקירי מה הייתי עושה בלעדייך שף קוסם שלי...
איתך יש לי יום יום חג...
הצעת הגשה- לפזר הומור בכמות גדושה ולאכול קר :d