מה דעתכם על האסטרטגיה הנ"ל
נכון שאפשר לעשות עם הביטחונות שוקת או אסטרטגיה אחרת ולהכניס יותר כסף. אבל אישית שוקת אני כותב על כסף
שבמרכאות לא איכפת לי להפסיד, שזה 10% מהתיק שלי.
את האסטרטגיה הנ"ל אפשר לדעתי (תקנו אותי אם אני טועה...) לבצע ללא חשש ממשי כיוון שבמידה והמדד עולה
אני יכול לסגור ברווח את הפוזיציה או לחכות ואולי לקבל דובדבן שיפול בין הקניה לכתיבה. רק אם המדד ממש עולה בחדות
יש אפשרות להפסיד, אשמח לדעתכם
http://www.zerosum.co.il/Users/1200/Pos ... Show/11265
אפשר כמובן להזיז את הרגליים יותר למטה וזה יעלה את הסיכוי לרווח (וגם את הסיכון כמובן...)
Re: מה דעתכם על האסטרטגיה הנ"ל
הסיכוי להפסיד באסט' שהצגת זניח, אך זה לא העניין.
כמה בטחונות עליך להשכיב כדי לראות ממנה רווח ראוי?
שים לב שכדי שהרווח יהיה סביר אתה חייב עליות, דבר שיעלה את דרישת הבטחונות שלך עוד יותר..
בקיצור, לפי הערכתי יש לך כ85% להרוויח 50 ש"ח (מדד מדשדש,יורד או אף עולה לאט מידי),
14% להרוויח איזה 1000-2000 ש"ח (ושים לב שלשם כך עליך לשמור בטחונות "ספייר", שכן אלו יתנפחו), ואיזה 1% שיקרה מקרה קיצון של ריצה למעלה, אז כנראה תסגור בהפסד של כמה מאות שקלים (או יותר מכך אם לא תסגור בזמן).
בעוד שלאורך זמן זו כנראה כן אסט' רווחית, ניתן לבצע אותה רק במקרים מסויימים (סטיה גבוה מספיק) וגם אז תוחלת הרווח באחוזים נמוכה מאוד (אם מתחשבים בבטחונות שידרשו כדי להשאיר את האסט' פתוחה בעליות).
בקיצור, נחמד אם שוכבים לך בטחונות "מתים" (שאין לך כוונה להשתמש בהם), לא הרבה מעבר. כנראה שעבודה בסטרייקים יותר קרובים תהיה יותר מעניינת (ולא הייתי מציע לך לנסות משהו דומה בפוטים).
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ofiry
נכון שאפשר לעשות עם הביטחונות שוקת או אסטרטגיה אחרת ולהכניס יותר כסף. אבל אישית שוקת אני כותב על כסף
שבמרכאות לא איכפת לי להפסיד, שזה 10% מהתיק שלי.
את האסטרטגיה הנ"ל אפשר לדעתי (תקנו אותי אם אני טועה...) לבצע ללא חשש ממשי כיוון שבמידה והמדד עולה
אני יכול לסגור ברווח את הפוזיציה או לחכות ואולי לקבל דובדבן שיפול בין הקניה לכתיבה. רק אם המדד ממש עולה בחדות
יש אפשרות להפסיד, אשמח לדעתכם
http://www.zerosum.co.il/Users/1200/Pos ... Show/11265
אפשר כמובן להזיז את הרגליים יותר למטה וזה יעלה את הסיכוי לרווח (וגם את הסיכון כמובן...)
אתה צודק לגבי הביטחונות,
ציטוט:
קיצור, נחמד אם שוכבים לך בטחונות "מתים" (שאין לך כוונה להשתמש בהם), לא הרבה מעבר. כנראה שעבודה בסטרייקים יותר קרובים תהיה יותר מעניינת (ולא הייתי מציע לך לנסות משהו דומה בפוטים).
על פוטים לא חלמתי לעשות את זה... הדעות בפורום חלוקות על התוחלת של השוקת ואני מבין את הטיעונים נגד
מה שמנחה אותי זו אסטרטגיה בעלת תוחלת חיוביות ככל האפשר. יש אסטרטגיה אחרת שאתה מציע?
הייתי חושב על אפשרות לאזן אותה קצת גם עם פוט.
נניח להקטין מ- 4 קול כתוב ל- 3 ובמקומו לכתוב פוט אחד, היכן שייצא, העיקר לקבל את אותו כסף ששוה ערך לקול שהורדתי.
הרי ברור שהפוט שיכתב יהיה במרחק רב יותר מהמדד מאשר הקול שהופחת, ומעבר לכך הוא רק אחד.
אבל, בכל מקרה, קאריה הרבה יותר מנוסה בשיטת העבודה עם "פועלים" או עם "גב" וסביר שיוכל לחוות דעה יותר מלומדת ממני.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
הייתי חושב על אפשרות לאזן אותה קצת גם עם פוט.
נניח להקטין מ- 4 קול כתוב ל- 3 ובמקומו לכתוב פוט אחד, היכן שייצא, העיקר לקבל את אותו כסף ששוה ערך לקול שהורדתי.
הרי ברור שהפוט שיכתב יהיה במרחק רב יותר מהמדד מאשר הקול שהופחת, ומעבר לכך הוא רק אחד.
אבל, בכל מקרה, קאריה הרבה יותר מנוסה בשיטת העבודה עם "פועלים" או עם "גב" וסביר שיוכל לחוות דעה יותר מלומדת ממני.
מכוון שהאיסטרטגיה כמעט ללא עלות אז אין חשש
והטטא תעבוד בשבילך
לפי שיטת הפועלים אם השוק יטוס לעבר ה 1400
נקנה 4 בפוט 1410 מול 6 ב 1420 וניתן לפועל לקול 1360 לעבוד עד 1420
עם תוצרת של 6 אלף פחות 4 אלף בקופסא בין ה 1400 ל 1410
אבל עוד חזון למועד
אני עובד בשיטה כזו
אבל לעולם לא יותר מ 1 על 3 כתובים
וגם עם ביטחונות בקטנים
וגם לא 80-100 נקודות מהספוט
נכון שכמעט ולא תצטרך לשפץ,אבל רווח כמעט ולא תראה
ותוחלת לאיסטרטגיה כזו היא ארוכה
שכן הסכנה ממנה והלאה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי גיל (רעננה)
מה זה "פועלים" ו"גב"?, אשמח אם תחכימו אותי.
קאריה, אתה מדבר בשפה שאני לא מבין:
ציטוט:
נקנה 4 בפוט 1410 מול 6 ב 1420 וניתן לפועל לקול 1360 לעבוד עד 1420
עם תוצרת של 6 אלף פחות 4 אלף בקופסא בין ה 1400 ל 1410
אבל עוד חזון למועד
אתה מתכוון נקנה p1410 X 4 ונכתוב p1420 x 6? לא כ"כ ברור לי איך זה יעזור וזה נשמע מסוכן אז כנראה שלא הבנתי אותך.
איך נוצרת לי קופסא בין 1400-1410? לפי מיטב זכרוני, קופסא זו אסטרגיה שבעקבות שיפוץ יכולה רק להרוויח.
ציטוט:
וגם עם ביטחונות בקטנים
מי אלה החמודים הקטנים? האם הכוונה לקולים הרחוקים שמימנו את הקול הקרוב?
א.קופסה תוצר לך 4 קולים שורט ב 1400 4 לונג ב 1410
זו קופסא סגורה שחייבת 4 אלף אם וכאשר
הפועל שלך שעובד בשבילך במידה ועוברים את ה 1400
זהו הקול 1360 שממשיל לעבוד ולהרוויח כסף מעבר ל 1410
גב זה הקול 1360 שנותן גב מסויים עד 1400 וקצת
ביטחונות בקטנים זה קולים 1430-1440
שיעזרו למיקרים שהשורטים ב 1420 יכנסו לכסף
אבל כמו שכתבתי זה למצבים שאתה בונה את האיסטרטגיה באיזור הכסף
ואז הפועל נוסע לעבודה 50-60 נקודות
לדוגמא הפועל ב 1360 נוסע עד ל 1420
ואם נמשיך את השיטה שלעבוד באיזור הכסף
הרי נקנה 6 ב 1430 ששם הפועל מפסיק להרוויח
מול 9 ב 1440 ושם בקטנים יש לנו את הביטחונות שנקנו
ויוצרו 2 קופסאות אחת הקודמת שחייבת 4
השניה חייבת 6 במדד 1440
אבל הפועל ממשיך להרוויח גם ב 1440 ובודאי מעבר לזה
אם קורה ומגיעים לשם
שאלות והבהרות ינתנו ברצון
ללא הפועל והקופסא אתה ב 1420 לא מרוויח
בשיטת הפועל והקופסא חסמת הפסד 4
ותקבל 6 על הקול 1360
בסה"כ תקבל 2000 שח
תודה על ההסבר קאריה,
יש מצב שאתה מעלה את מה שכתבת עכשיו ל Zerosum, עם שיפוצים. תודה!!!