ג'קי שלום רב
נקנתה מניית טאואר בשער ממוצע של 500 כרגע נכון לשעה זו עומדת על 492 , האם מבחינה טכנית החל מהלך הירידות לכיוון 400 או שיש להמתין לשבירה יותר משמעותית?
תודה רבה יובל.
Printable View
ג'קי שלום רב
נקנתה מניית טאואר בשער ממוצע של 500 כרגע נכון לשעה זו עומדת על 492 , האם מבחינה טכנית החל מהלך הירידות לכיוון 400 או שיש להמתין לשבירה יותר משמעותית?
תודה רבה יובל.
יובל,
גילוי נאות אני מכרתי היום את טאואר משום שסגרה מתחת לרמת
התמיכה המשמעותית שלה באזור 497 (ראה איור) - סגרה 490.
דעתי היא שהמנייה מסוכנת מאוד ואין לה כיוון כרגע.
כמה עובדות שחשוב שתדע :
1. ג'קי מכר את המנייה מהתיק באתר של המנויים לפני שבוע ומשהו.
2. שחקן מעוף אומר כבר הרבה זמן שהיא בדרך ל 400-450 (ראה צאט בראשי מיום חמישי).
3. ראה ניתוח של גורביץ בביזפורטל שאומר שכיוונה דרומה.
קשה להתעלם ממה שהם אומרים.....
שבוע טוב
אני לא מבין גדול בניתוח טכני, אבל קל לראות את הדשדוש (W) בטאואר עד הניסיון פריצה באוגוסט שגרר מגמה יורדת ואז מדשדשת (עוד W) עד עכשיו.
המגמה ככל כנראה תשתנה בפרסום דוחות בעוד כמה ימים (מתי?).
אני לא מצליח ליראות W אבל מגמת ירידה כן רואים וברור אולי. ככה תראה יותר טוב הממוצעים עם הראש למטה המניה ניסחרת מיתחת
טאואר ואינטרנט זהב
גקי מה דעתך על טאואר אינטרנט זהב האם טאואר תגיע ל600 האם אינטרנט זהב מומלצת אודה לך על תשובה מהירה
טאואר מפרסמת דוחות ביום חמישי (הבא) לתשומת ליבכם.
היא מדשדשת בתחום 500-600 כבר תקופה, אבל לא פורצת מטה...זה גם אומר משהו.
ואני ממש לא רוצה להשמיץ, אבל אם גורביץ אמר שהיא בדרך למטה... :roll:
טאואר בישראל הטעתה אותי עקב שערו הנמוך של הדולר כאשר היא יורדת מרמת 500 היא רמת תמיכה מובהקת. אם נסתכל על הגרף בחו"ל המניה לא הגיעה לשפל הקודם שלה (מקביל לרמת 500 במניה בישראל).
העליות האחרונות לא משאירות ספק לגבי הכיוון שלה בימים הקרובים ואם היא לא הייתה עולה אתמול 6% והייתה מסיימת בעליה של עד 3% הייתי מוציא עליה איתות קניה חוזר.
את המניה קנינו לפני מס' שבועות בשער קרוב ל-500 ומרגע שירדה מרמת 500 לא נותרה לי הברירה אלא להפעיל סטופלוס.
זה לא משנה מה יגידו אנליסטים אחרים כולל ידידי היקר שחקן מעוף. אם טאואר תפרוץ את רמת 610 היא תעשה עשרות אחוזים למעלה. כרגע הרכבת יצאה מהר מידי מהתחנה ולכן רצוי להמתין להתפתחויות נוספות.
בהצלחה
ג'קי
אינטרנט זהב
גקי מה קורה עם המניה האם מומלצת ממתין לתשובה בתודה מראש שאול
אינטרנט זהב מפחידה בשלב הזה והירידות האחרונות פלוס שני ימי המסחר האחרונים בהם היא עלתה לא מתירים כרגע ספקות על כך שהיא אמורה להמשיך ולרדת.
לא הייתי נוגע בה בשלב הזה
בהצלחה
ג'קי