x
  • הודעות אחרונות בפורומים

    קלוד

    שחקן תודה על הזיהוי של נקודת כניסה בפרטנר. האם...

    שחקן תודה על הזיהוי של נקודת כניסה בפרטנר. האם לדעתך יש עוד חברות תקשורת בארץ שנמצאות בדומה לפרטנר ב'אובר שוטינג' ?

    קלוד אתמול, 23:30 עבור לתגובה האחרונה
    שחקן מעוף

    סקירה לשבוע 8.6.25

    בסקירה האחרונה הערכנו כי בטווח המיידי אנו צפויים לא רק להמשך עליה אלא לסקוויז של ממש בגלל האופציות השבועיות, ואכן קיבלנו תנועה אלימה מעלה בטרם נבלמנו סביבות 2730.

    אין כאן הפתעה, בדיוק כפי שהלונג...

    שחקן מעוף אתמול, 21:00 עבור לתגובה האחרונה
    פטריוט ישראלי

    משבר חוב ארהב

    שלום שחקן
    אומרים שמשבר חוב ארהב יצור משבר חמור ממשבר 2008
    בהנחה שזה נכון
    לא יותר כדאי לנתב את הכספים לשקעה במקום אחר שהוא לא ארהב?
    תודה מראש

    פטריוט ישראלי אתמול, 18:24 עבור לתגובה האחרונה
  • פוסטים אחרונים בבלוג

    אלה

    איך הגיעה יצרנית הבשר ששיחדה כמעט 2,000 פוליטיקאים לוול סטריט?

    JBS הברזילאית, יצרנית הבשר הגדולה בעולם, מעורבת כבר שנים בפרשות שחיתות, ובעליה, האחים בטיסטה, אף ישבו בכלא. בשבועות האחרונים, לאחר שנים של ניסיונות, קיבלה JBS אור ירוק להתחיל להיסחר בוול סטריט....

    אלה אתמול 18:16
  • אנחנו בפייסבוק

  • "מבצע מסתורי בלבנון": יותר מאלף אנשי חיזבאללה נפצעו ממכשירי קשר שהתפוצצו

    לפי דיווחים באיראן, שגריר איראן בביירות נפצע בפיצוץ • לפי דיווח ברשת NBN הלבנונית, ישראל הצליחה, בעזרת טכנולוגיה ברמה גבוהה, לפוצץ את מערכת הביפרים של חיזבאללה בשורת אתרים ברובע דאחייה בביירות ובאזורים שונים בלבנון • חיזבאללה נתנו הוראה להתרחק ממכשירי קשר uמשרד הבריאות בלבנון הורה לבתי החולים לעלות לכוננות מרבית
    מעל לאלף אנשי חיזבאללה נפצעו כשמכשירי קשר שהחזיקו התפוצצו - כך מדווחת סוכנות הידיעות רויטרס מפי מקורות ביטחוניים. לפי דיווחים ערביים, הפיצוצים התרחשו ברובע הדאחייה בביירות, מוקד הפעילות של חיזבאללה בבירת לבנון, בנוסף לעשרות פיצוצים באזורים שונים במדינה. לפי דיווח בתקשורת האיראנית הממלכתית, שגריר איראן בביירות, מוג'טבא אמאני, בין הנפצעים.
    לפי דיווח ברשת NBN הלבנונית, ישראל הצליחה, בעזרת טכנולוגיה ברמה גבוהה, לפוצץ את מערכת הביפרים (פייג'רים) של חיזבאללה בשורת אתרים בדאחייה. גורמים ביטחוניים אמרו לרויטרס, כי הפייג'רים שהתפוצצו היו מדגם חדש שהביאו לאחרונה חיזבאללה. ואילו, גורם שמקורב לחיזבאללה אמר לסוכנות אי.אף.פי, כי האירוע נובע מ"פריצה ישראלית" למערכת התקשורת. בדיווח נוסף, ברשת MTV הלבנונית, בפייג'רים התקבלו הודעות בטרם הפיצוץ.

    אנשים נמלטים מהדי הפיצוץ / צילום: צילום מסך מטוויטר



    "הדאחייה היא המעוז של חיזבאללה"
    זהו האירוע החריג ביותר בביירות מאז חיסולו של רמטכ"ל חיזבאללה פואד שוכר (חאג' מוחסן) בבירת לבנון ב־30 ביולי. בטרם חיסולו, ארה"ב הציעה על מידע שיביא ללכידתו 5 מיליון דולר, במסגרת תוכנית Rewards for Justice. למעשה, מדובר היה בדמות הצבאית הבכירה לצידו של מזכ"ל חיזבאללה, חסן נסראללה. הוא כיהן כראש מועצת הג'יהאד של חיזבאללה, הלכה למעשה המטכ"ל הצבאי של חיזבאללה.
    "הדאחייה היא המעוז של חיזבאללה, ומקום מושבם של בכירי הארגון. הם נהנים שם מקהילה שיעית מקומית תומכת מאוד", אומרת כרמית ולנסי, חוקרת בכירה וראש תוכנית הזירה הצפונית במכון למחקרי ביטחון לאומי (INSS), אוניברסיטת תל אביב. "דאחייה זהו האזור המזוהה ביותר עם חיזבאללה. המטה, הלוגיסטיקה, הפעילות האופרטיבית, ועיקר המסה של הפעילים נמצאת שם".

    מקור המאמר: גלובס

    קישור למאמר המקורי
  • נתוני מסחר

  • מובילי צפיות ומעקב

    משתמש מספר עוקבים מספר צפיות
    תיקי מניות של חברי האתר
  • המניות הפופולאריות באתר

    דירוג שם מנייה מס' מנייה

    אין לך הרשאה

    אין לך הרשאה

  • תגובות אחרונות בתיקי המניות

מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות