x
  • הודעות אחרונות בפורומים

    שחקן מעוף

    סקירה לשבוע 8.6.25

    בסקירה האחרונה הערכנו כי בטווח המיידי אנו צפויים לא רק להמשך עליה אלא לסקוויז של ממש בגלל האופציות השבועיות, ואכן קיבלנו תנועה אלימה מעלה בטרם נבלמנו סביבות 2730.

    אין כאן הפתעה, בדיוק כפי שהלונג...

    שחקן מעוף היום, 21:00 עבור לתגובה האחרונה
    פטריוט ישראלי

    משבר חוב ארהב

    שלום שחקן
    אומרים שמשבר חוב ארהב יצור משבר חמור ממשבר 2008
    בהנחה שזה נכון
    לא יותר כדאי לנתב את הכספים לשקעה במקום אחר שהוא לא ארהב?
    תודה מראש

    פטריוט ישראלי היום, 18:24 עבור לתגובה האחרונה
    אלה

    קווליטאו

    שחקן , כל הכבוד על הזיהוי של המניה, היא בתיק האתר ברווח של מעל 90%!
    בעקבות ההצלחה, מנכל החברה מבקש להקצות לו אופציות בשווי של 8.1 מיליון דולר.
    איך לדעתך זה אמור להשפיע על המניה והאם שווה להמשיך...

    אלה היום, 18:14 עבור לתגובה האחרונה
  • פוסטים אחרונים בבלוג

    אלה

    איך הגיעה יצרנית הבשר ששיחדה כמעט 2,000 פוליטיקאים לוול סטריט?

    JBS הברזילאית, יצרנית הבשר הגדולה בעולם, מעורבת כבר שנים בפרשות שחיתות, ובעליה, האחים בטיסטה, אף ישבו בכלא. בשבועות האחרונים, לאחר שנים של ניסיונות, קיבלה JBS אור ירוק להתחיל להיסחר בוול סטריט....

    אלה היום 18:16
  • אנחנו בפייסבוק

  • מטבעות את'ריום בשווי 50 מיליון דולר נגנבו מבורסת קריפטו בקוריאה הדרומית

    בורסת Upbit הודיעה כי בעקבות הפריצה היא עוצרת את כל ההפקדות והמשיכות של מטבעות דיגיטליים למשך שבועיים לפחות - ומבטיחה לכסות את כל הסכום שנגנב • שער הביטקוין עלה ב-7% ביממה האחרונה




    קרוב ל-50 מיליון דולר נגנבו מבורסת קריפטו דרום קוריאנית, בפריצה הגדולה האחרונה שפגעה בזירת מסחר במטבעות קריפטוגרפיים. Upbit, אחת מבורסות הקריפטו הגדולות של קוריאה הדרומית, הודיעה כי 342 אלף מטבעות את'ר (Ether), ששוויים בעת הפריצה היה כ-49.2 מיליון דולר, נשלחו מאחד הארנקים הדיגיטליים של הבורסה לארנק דיגיטלי בלתי מזוהה ביום רביעי אחר הצהריים.


    לדברי Upbit, החברה זיהתה את כתובת הארנק שאליו נשלחו המטבעות הגנובים, ודיווחה על כך לרשויות החוק, שחוקרות את האירוע. את'ר, המטבע של פלטפורמת הבלוקצ'יין את'ריום, הוא מטבע הקריפטו השני בשווי השוק שלו אחרי ביטקוין. היום (ה') בצהריים נע שער האת'ר (ETH) סביב 152 דולר ליחידה, לאחר עלייה של 5% ביממה האחרונה, על פי נתוני אתר CoinMarketCap. שער האת'ר משקף למטבע שווי שוק של 16.5 מיליארד דולר, בהשוואה לשווי שוק של יותר מ-136 מיליארד דולר לביטקוין , התופס נתח של כ-67% משוויו של כלל שוק המטבעות הדיגיטליים. שער הביטקוין עלה בכ-7% ביממה האחרונה ונע כעת סביב 7,500 דולר.


    בעקבות הפריצה לבורסה הודיעה Upbit על עצירת כל המשיכות וההפקדות בבורסה למשך שבועיים לפחות. לקוחות הבורסה עדיין יכולים לבצע מסחר או רכישה של מטבעות דיגיטליים באמצעותה, ו-Upbit הבטיחה כי היא תכסה את כל הסכום שנגנב ממנה. Upbit, שהושקה ב-2017, מספקת שירותי מסחר במגוון רחב של מטבעות קריפטוגרפיים.

    הפריצות והגניבות מבורסות קריפטו בתשעת החודשים הראשונים של 2019 הסתכמו בכ-4.4 מיליארד דולר, בהשוואה לסכום של 1.7 מיליארד דולר בכל שנת 2018, על פי נתוני חברת המחקר CipherTrace.


    בסוכנות האינטרנט והאבטחה של קוריאה הדרומית, הממונה על התחום של בורסות קריפטו במדינה, אמרו כי האירוע בבורסת Upbit נרשם כ"משיכה חריגה" וכי עדיין לא נקבע בבירור אם הבורסה אכן נפרצה. הסוכנות סירבה למסור פרטים נוספים על החקירה המתנהלת בעניין.

    מקור המאמר: גלובס

    קישור למאמר המקורי
  • נתוני מסחר

  • מובילי צפיות ומעקב

    משתמש מספר עוקבים מספר צפיות
    תיקי מניות של חברי האתר
  • המניות הפופולאריות באתר

    דירוג שם מנייה מס' מנייה

    אין לך הרשאה

    אין לך הרשאה

  • תגובות אחרונות בתיקי המניות

מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות