x
  • הודעות אחרונות בפורומים

    קלוד

    שחקן תודה על הזיהוי של נקודת כניסה בפרטנר. האם...

    שחקן תודה על הזיהוי של נקודת כניסה בפרטנר. האם לדעתך יש עוד חברות תקשורת בארץ שנמצאות בדומה לפרטנר ב'אובר שוטינג' ?

    קלוד אתמול, 23:30 עבור לתגובה האחרונה
    שחקן מעוף

    סקירה לשבוע 8.6.25

    בסקירה האחרונה הערכנו כי בטווח המיידי אנו צפויים לא רק להמשך עליה אלא לסקוויז של ממש בגלל האופציות השבועיות, ואכן קיבלנו תנועה אלימה מעלה בטרם נבלמנו סביבות 2730.

    אין כאן הפתעה, בדיוק כפי שהלונג...

    שחקן מעוף אתמול, 21:00 עבור לתגובה האחרונה
    פטריוט ישראלי

    משבר חוב ארהב

    שלום שחקן
    אומרים שמשבר חוב ארהב יצור משבר חמור ממשבר 2008
    בהנחה שזה נכון
    לא יותר כדאי לנתב את הכספים לשקעה במקום אחר שהוא לא ארהב?
    תודה מראש

    פטריוט ישראלי אתמול, 18:24 עבור לתגובה האחרונה
  • פוסטים אחרונים בבלוג

    אלה

    איך הגיעה יצרנית הבשר ששיחדה כמעט 2,000 פוליטיקאים לוול סטריט?

    JBS הברזילאית, יצרנית הבשר הגדולה בעולם, מעורבת כבר שנים בפרשות שחיתות, ובעליה, האחים בטיסטה, אף ישבו בכלא. בשבועות האחרונים, לאחר שנים של ניסיונות, קיבלה JBS אור ירוק להתחיל להיסחר בוול סטריט....

    אלה אתמול 18:16
  • אנחנו בפייסבוק

  • הדולר צונח; "החולשה של בנק ישראל - משחק מסוכן"

    הדולר נחלש בכ-0.6% ונסחר סביב 3.83 שקלים ואילו האירו מתחזק בכ-0.5% סביב 4.357 שקלים ■ יוסי פרנק: "בנק ישראל אמנם התערב אתמול לפנות ערב אבל לא בנחישות ועל כן אפקט ההתערבות נמחק תוך כמה דקות על ידי הפעילים"



    הדולר ממשיך לאבד גובה הבוקר במסחר מול השקל ומנגד האירו מתחזק מול המטבע המקומי. הדולר נחלש בכ-0.6% ונסחר סביב 3.83 שקלים ואילו האירו מתחזק בכ-0.5% סביב 4.357 שקלים.
    בעולם נסחר האירו סביב 1.136 דולרים.
    נזכיר כי אתמול נחלש הדולר בכ-0.2% ושערו היציג נקבע על 3.855 שקלים והאירו נחלש בכ-0.4% ל-4.327 שקלים. הדולר, אגב, משלים צניחה של 5.3% מאז 20 במארס.
    יוסי פרנק, מנכ"ל אנרג'י פייננס, מציין הבוקר כי "אף אחד לא יכול להגיד שהכתובת לא היתה על הקיר. החזרה לפעילות של הבנקים הזרים יחד עם הפעילים המקומיים סימנה את רמת 3.85 שקלים לדולר כמטרה ראשונה ו-3.83 כמטרה שניה וברגע שהאירו הרים קצת את הראש המטרות הושגו . בנק ישראל אמנם התערב אתמול לפנות ערב אבל לא בנחישות ועל כן אפקט ההתערבות נמחק תוך כמה דקות על ידי הפעילים".
    "איתותי החולשה של בנק ישראל הם משחק מסוכן. כל התחזקות נוספת של סל המטבעות פירושה פגיעה ישירה בנסיונות ההתאוששות של הכלכלה הישראלית. אם הפעילים לא ישתכנעו שבנק ישראל רציני אזי היעד הבא 3.77 שקלים לדולר הוא רק עניין של זמן".
    בוול סטריט המדדים ננעלו אמש ללא שינוי משמעותי פרט למדד הנאסד"ק שעלה בכ-0.15% לאחר יום תנודתי ביותר על רקע התנודתיות בשוק האג"ח הממשלתיות. גם נתון המכירות הקמעונאיות המאכזב הכביד מעט על המדדים. באסיה הבוקר יפן נסחרת בירידה, הונג קונג ושנגחאי עולות.
    במחלקת המחקר של FXCM ישראל מציינים הבוקר: "הסחף השלילי כלפי הדולר בעולם מתגבר, וגם הדולר-שקל שובר מטה. הגורם העיקרי שממשיך להניע את הצמדים המרכזיים בשוק המט"ח הגלובלי הוא צמצום הפער בתשואה בין אג"ח של ממשלת ארצות הברית לאג"ח של ממשלת גרמניה. אתמול, למרות נתוני תמ"ג מאכזבים בגרמניה, הפער המשיך להצטמצם, והעלייה הזו בתשואה על אג"ח גרמני נותנת רוח גבית לאירו, על חשבון הדולר. גם נתוני המכירות הקמעונאיות המאכזבים שפורסמו אתמול בארצות הברית הכבידו על הדולר. נראה שהנתונים הכלכליים בארצות הברית ימשיכו להוות הגורם המרכזי שיכתיב את הסנטימנט כלפי הדולר. מה שמכביד בעיקר על המטבע האמריקני הוא חוסר הוודאות באשר לתזמון העלאת הריבית מצד הפד. ואולם, בסופו של דבר העלאת הריבית הזו הולכת ומתקרבת ועל כן גם התיקון השלילי בדולר שאנו עדים לו כעת צפוי להסתיים בשבועות הקרובים".

    מקור המאמר: גלובס

    קישור למאמר המקורי
  • נתוני מסחר

  • מובילי צפיות ומעקב

    משתמש מספר עוקבים מספר צפיות
    תיקי מניות של חברי האתר
  • המניות הפופולאריות באתר

    דירוג שם מנייה מס' מנייה

    אין לך הרשאה

    אין לך הרשאה

  • תגובות אחרונות בתיקי המניות

מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות